Kedvező téli gumi árak a gumidiszkonttól

Szponzorált tartalom

téli gumi árak
téli gumi árak

Egy hétvégét töltöttem a hegyekben a párommal. A szállásunk nagyon szép volt, tágas szobákkal és gyönyörű kilátással a hegyekre. A reggeli nagyon finom volt, a szállásadóink mindent megtettek, hogy jól érezzük magunkat, családias hangulat uralkodott a szálláson. Északkeleti részen voltunk, ahol a hó még nem olvadt el teljesen, így lehetőségünk nyílt síelni és hódeszkázni is. Nagyon élveztük az időt a friss levegőn és a táj csodálatos látványát, ebbe mindig hosszú percekre el tudok veszni.

A párom mondta, hogy ideje utánajárni a téli gumi áraknak, mivel hamarosan eljön az idő, hogy cserélnünk kell az autónk gumiabroncsait. Elkezdtük nézegetni az árakat és összehasonlítani az ajánlatokat, hogy megtaláljuk a legjobb árat. A szállásadó ajánlotta nekünk a gumidiszkont webáruházat, aminek mi is utánanéztünk, és rengeteg pozitív véleményt olvastunk róla. Végül sikerült találnunk egy nagyon jó ajánlatot, így hamarosan lecseréljük az autónk téli gumiabroncsait.

Nagyon tetszett a webshop, volt egy autógumi kereső, amibe a gumink paramétereit beírva már listázta is az oldal az autónkra való gumikat, és persze a téli gumi árakat is, ezenkívül összehasonlító rendszere is van, így nagyon egyszerű volt kiválasztani a jó gumikat az autónkra. A rendelési folyamat is egyszerű és gördülékeny volt, gyorsan meg is érkezett a rendelésünk, és cseréltük is az autó gumiabroncsait. Minden nagyon simán ment, mi nagyon elégedettek voltunk, ami nem meglepő, hiszen a téli gumi árak igen kedvezőek náluk, és a webáruház működésében sem lehet kivetnivaló, hiszen semmilyen problémába nem ütköztünk sem a keresés, sem pedig a rendelés során.

Mi online rendeltünk, így a futárszolgálat kihozta házhoz a megrendelt gumikat, de egyébként lehetőség van arra is, hogy személyesen vegyük át a megrendelt árut. A cég üzemeltet egy telephelyet, ami Miskolcon található. Ez a telephely hétfőtől péntekig van nyitva 8 óra és 17 óra között. A telephelyen nem csak az árut lehet átvenni, hanem akár fel is szerelik az új gumikat az autóra. Fontos, hogy ha személyes átvételt választunk a rendelésnél, akkor utólag már nem lehet módosítani ezen, tehát erre oda kell figyelni. Házhoz egyébként az ország egész területén lehet kérni a gumikat, így bármilyen városban vagy kis településen él valaki, bárki hozzájuthat nagyon jó minőségű téli gumikhoz, és persze a nyári gumikat is be lehet tőlük szerezni szintén kiváló minőségben. A minőség mellett a gyors kiszállítás is mellettük szól, és persze az is, hogy a téli gumi árak nagyon kedvezők náluk. Amikor mi leadtuk a rendelést, nem volt szezon, így már másnap ki tudták szállítani a gumikat. Főszezonban 4-5 napos kiszállítást ígérnek, de ez teljes mértékben a futárszolgálat terheltségétől függ, így akár előbb is megérkezhet, de azért érdemes több nappal számolni, vagy pedig időben rendelni még szezonon kívül, amikor az árak is kedvezőbbek.