A legjobb fogászat Budapesten.

Szponzorált tartalom

esztétikai fogászat
esztétikai fogászat

Amióta az eszemet tudom, sütök. Dédimamám sokat sütött, és amikor még nagyon kicsi voltam, megengedte, hogy segítsek neki tésztát keverni és sodorni a pitékhez vagy sütikhez. A családban általában én vagyok a felelős a süteményekért és tortákért. Aktuális születésnapokra is nagyon szívesen sütök, és néha az ünnepelt “megrendeli” tőlem az ízeket, a többit pedig rám bízza. Imádok dekorálni és kreatívkodni is. A sütés mondható az egyik kedvenc szabadidős elfoglaltságomnak, különösen, ha egy új receptet kell kipróbálni, vagy egy régit tökéletesíteni. Pihentető, kifizetődő és szórakoztató! Persze ezt a körülöttem élők nem mindig gondolják így, mert rendesen tudok szitkozódni, ha valami nem úgy sikerül, ahogyan szerettem volna. Nagyon jól érzem viszont magam akkor, ha valaki édességet kér tőlem. hiszen ez egy lehetőség arra, hogy új dolgokat próbáljak ki és kísérletezzek az ízekkel. A családom eléggé toleráns az alkotásaimmal szemben (nem mindegyik fenomális, de szerintem a finom kategóriát mind megüti, néha az állagok nem sikerülnek csupán), így mindannyian jól szórakozunk rajta. Büszkeséggel tölt el, ha olyasmit készítesz, amit az emberek szívesen esznek – nem csak azért, mert jó az íze, hanem mert tudod, hogy némi erőfeszítést tettél azért, hogy olyasmit készíts, amit mások is élveznek. Egyszóval én így fejezem ki a szeretetemet, még ha nem is tökéletes az esetek nagy részében, amit alkotok.

Aki édesszájú, annak különösen oda kell figyelnie a fogai egészségére, ez nem csak a gyerekek ijesztgetésére szolgáló mondás, hanem én is tapasztalatom magamon. Mivel vidéki lányként költöztem a fővárosba, szükségem volt egy új fogorvosra is, hogyha bármi van, ne kelljen fejvesztve hazaszaladnom, nincs azért az olyan közel, és végül is ez az új otthonom, gondoltam – így amikor rátaláltam a Fogászati Klinikára, ami a Kacsa utcai fogorvosi rendelőt takarja, akkor nagyon megörültem. Utólag leesett, hogy már ajánlották nekem őket korábban, aztán valamiért mégis kiment a fejemből ez a rendelő. Aztán amikor a neten szembejött velem a weboldaluk, nem véletlen volt olyan ismerős. Elsőnek azt gondoltam, a legjobb lesz, ha szétnézek az oldalukon, mert elég információgazdagnak tűnt, aztán ha valami kérdésem van, akkor felhívom őket és kész, elvégre ott is elég könnyű érdeklődni, ha valami nem tiszta. Aztán végül is az történt, hogy minden aktuálisan felmerülő kérdésemre választ kaptam.

Nagyon szimpatikus volt az, hogy az árlista fel van tüntetve a weboldalon, így azt lehet mondani, egyáltalán nem árulnak zsákbamacskát, tudja az ember, hogy mire számíthat, amikor fizetni kell. Nem is szerettem volna előzetes nagy, pontos kalkulációt végezni, csak úgy hozzávetőlegesen látni szerettem volna, milyen árfekvés a jellemző, és más rendelőkkel összevetve abszolút elégedett voltam az olvasottakkal. Nem mehettem el a rendelő két fogorvosának és a fogászati asszisztens, dentálhigiénikus bemutatkozása mellett sem. Mindegyik bemutatkozóból az jött le számomra, hogy tapasztaltak a munkájukban, amit nagyon szeretnek, ráadásul nem csak szakmailag nem lehet rájuk panasz, de emberileg is nagyon törekednek arra, hogy a páciensek a lehető legjobb élménnyel és érzésekkel távozzanak tőlük. Nekem ez nagyon szimpatikus, ugyanis nem egy horror sztorit hallottam az ismerősöktől, ugyanakkor én igyekeztem mindig nagyon körültekintően választani fogorvost, inkább többször is megfontolom, ha arról van szó. De nagyon fontos, hogy kinek a kezei közé bízza magát az ember.

Szerettem volna jelen esetben egy olyan fogászati klinikát találni, ahová hosszú évekig járhatok, és ahová bármikor fordulhatok, ha egy esetleges panasz felüti a fejét, vagy valami kérdés merül fel bennem a fogaimmal kapcsolatosan. örömmel kijelenthetem hát: tényleg megtaláltam azt a helyet, ahol nem lehet okom a panaszra. Akár esztétikai fogászat címszóval vágsz bele a keresésbe, akár konkrét fogászati problémád van, nagyon jó választás a doktor úr, a doktornő és a Kacsa utcai rendelő. Nem csak esztétikai fogászati dolgokkal, hanem bármilyen esetben fordulhatsz hozzájuk bizalommal, én azt mondom, nem fogsz csalódni. Már sokadik alkalommal látogatok el a rendelőbe, és mindig maximálisan meg vagyok elégedve. Nekem ennél nem kell több! Szerintem ez a maximum, amit a fogászati kezelések során kaphat az ember – végtelen türelmet és kedvességet, szakszerű tájékoztatást és oktatást is, amennyiben szükséges, és végre azt érzem, hogy itt jó helyen vagyok. Még a fogaimat is úton-útfélen dicsérik!