Legyen IPA mentes a székhelyed!

Szponzorált tartalom

ipa mentes székhely
ipa mentes székhely

Az ipa mentes székhely a legtöbb vállalkozás számára nagyszerű lehetőség. Ha valaki ipa mentes székhelyet szeretne, akkor nem kell mást tennie, mint keresni egy ipa mentes települést. Ilyen település Budapest környékén Újlengyel.

Ez a település stabil önkormányzattal rendelkezik, ezért ha ide jegyzed be a székhelyedet, akkor iparűzési adó mentesen fenntarthatod.

Amennyiben nem szeretnél foglalkozni a vállalkozásod székhelyének az ügyeivel, akkor érdemes lehet fontolóra venni a székhelyszolgáltatást. Ebben a szolgáltatásban a Székhelycentrum az egyik legjobb. Budapesten és környékén dolgoznak. Ha őket választod, akkor Újlengyel területén is bejegyezheted a székhelyed.

Miért éri meg a Székhelycentrum szolgáltatása?

Vállalkozóként nagyon sok feladatunk adódhat. Ha még csak most kezdtünk bele a vállalkozásunkba, akkor bizony nem csak hogy sok, de minden feladat új lehet számunkra. Ilyen helyzetben, és majd a későbbiekben is, nagy segítség lehet egy székhelyszolgáltató. A kisebb feladatokat egyébként is érdemes lehet delegálni, hiszen ennek segítségével a valóban fontos feladatokra sokkal több idő jut.

Egy vállalkozás székhelyét ugyan nem nagy feladat menedzselni, azonban mégis sok időt megspórolhatunk azzal, ha nem nekünk kell az apró ügyekkel foglalkozni.

Milyen előnyökkel jár, ha igénybe veszed a Székhelycentrum szolgáltatását?

Nekik köszönhetően nem kell többé a postára járkálnod a hivatalos iratok miatt és attól sem kell félned, hogy egy fontos levél elkallódik, esetleg nem tudod átvenni. A NAV szigorúan veszi a hivatalos levelek átvételét, ezért ha ez nem történik meg, akkor abból adódhatnak kellemetlenségek. Ennek elkerülése érdekében a Székhelycentrum minden postai küldeményt, ami a székhelyre érkezik, átvesz és a leveleket szkennelve e-mailben elküldi, a csomagokat pedig minden hónap elején feladják az általad előre megadott címre.

Emellett nem kell többé adminisztrációt fenntartanod a székhelyen, hiszen ezt a Székhelycentrum csapata elvégzi. Illetve irodát sem kell bérelned.

Ha ipa mentes székhelyet szeretnél és nincs telephelyed, akkor nagy összegeket spórolhatsz meg évente. Hiszen így teljesen IPA mentessé válhatsz. Ezért a könyvelővel érdemes lehet mindenképp megnézni a jelenlegi költségeket, és ha úgy ítélitek meg, hogy a vállalkozásodnak előnyösebb lenne egy ipa mentes székhely, akkor Újlengyel településen lehet érdemes bejegyezni a céget.

Ha már rendelkezel székhellyel, de most úgy döntenél, hogy igénybe szeretnéd venni a Székhelycentrum szolgáltatását, akkor ennek semmi akadálya. A székhelyet bármikor és bármennyiszer meg lehet változtatni, nem kell hozzá különösebb indok.

A Székhelycentrumnak köszönhetően a székhelyen minden a legnagyobb rendben lesz. Nagy tapasztalattal rendelkeznek már ezen a területen, ezért pontosan tudják, hogy milyen előírásoknak kell megfelelnie a székhelynek. Emellett szoros kapcsolatban állnak ügyvédi irodákkal is, így ha valamiben segítségre lenne szükségük, akkor biztos forrásból jutnak információhoz.

Amennyiben biztos kezekbe szeretnéd adni a székhelyed vezetését, akkor fordulj bizalommal a Székhelycentrum csapatához.

Általában a szolgáltatásuk egyéni vállalkozók számára lehet nagyon jó választás, illetve azoknak a vállalkozásoknak, akiknek a mindennapok során nincs szükségük a székhelyre.

Ha a Székhelycentrumot választod, akkor havonta egyszer ingyenesen biztosítanak egy tárgyalót is. Ezt érdemes lehet kihasználni fontosabb tárgyalásokra vagy megbeszélésekre. Ezzel szintén megspórolhatod a tárgyaló bérleti díját is.

Ha biztosra szeretnél menni és a székhelyedet IPA mentes településen szeretnéd bejegyezni, vagy segítségre lenne szükséged a fenntartásával, feladataival kapcsolatban, akkor ismerd meg jobban a Székhelycentrum csapatát és szolgáltatását. A honlapjukon nagyon sok hasznos és fontos információt megtalálsz, ezért érdemes lehet első körben ott szétnézni. Ha tetszik, amit ott látsz, akkor pedig vedd fel velük minél hamarabb a kapcsolatot!