Ezért jó, hogy van Villányban GLS csomagpont.

Szponzorált tartalom

Porcerősítők alkategória
Porcerősítők alkategória

Teljesen leálltunk a boltba járással szinte. Élelmiszert néha persze veszünk, de amit lehet, abból is rendelünk. Egyszer próbáljátok meg, hogy kiszámoljátok: a teljes, bevásárlásokra fordított időtök nagyjából kétharmada, ha felszabadulna, mit kezdenétek azokkal az órákkal (ami sokaknál bőven napokat jelent, összesítve)?

És már a kedvenc patikánkból is csak rendelünk. Méghozzá a Prevenció Patikából. Mert ők mindenfelé szállítanak az országban, és így ide is. Itt lakunk a helyi GLS-pont mellett, ugyanakkor a házhoz jövetele a csomagjainknak is megoldható, ugyanúgy. Vitaminokat, porcerősítőket, meg ami éppen kell. Ha elfogyott a ragtapasz, legutóbb Hansaplast Sensitive Textil ragtapaszt, tehát alapvető dolgokat így szerzünk be.

Porcerősítők alkategória: ez volt, ami amúgy idehozott eredetileg, a prevenciopatika.hu-ra. De, a járvány idején tudtam innen rendelni szájmaszkot a családnak és minden ilyesmit, ami miatt féltem kimenni, mert rettegtem az első időszakban a fertőzéstől, és egyébként is segít csökkenteni a szorongásomat, hogy van egy ennyire gyors megoldás gyógyszerkészletek feltöltésre. A Porcerősítők alkategória nyilván olyan, ahonnan megfontoltan, nagyjából félévenként szerzek be most dolgokat (nagyobb mennyiségben), de a prevenciopatika.hu shopban az az igazán jó, hogy ha az ember érzi, hogy megkörnyékezte a megfázás, úgy rendelhetünk Coldrexet, vagy Aspirin Plus C-t gyorsan, hogy azzal nem kell fokozni a bajt. Azt értem ezalatt is, hogy nem kell elmenni a gyógyszerért, hanem ha megtehetjük, várhatjuk otthon, segítve ezzel a gyógyulást. Nem pedig tetézve a megfázásos állapotot a taknyos időbe való kimenéssel.

Már nem tudnám elviselni, ha elvennék tőlem ezt a szolgáltatást. Az otthon melege megnyugtat és a többieket sem szeretem megkérni ilyesmire. Így, ha nagyobb a baj, mindig házhoz rendelek és jó, hogy nem kell hosszú napokat várni.

Ugyanakkor a porcerősítők alkategória sem csak önmagában szolgál ki minket, hanem kapunk egy csomó írást a blog-fülön, mindenféle területre vonatkozóan. Így erre az alkategóriára kitérve is, segítségül, hogy miként fogjuk fel az ezen fajta betegeskedésre való hajlamunkkal való megküzdést. Tippek, javaslatok, eligazítások – nagyon jó, hogy ennyire körültekintően állnak mindenhez. Cikkek mintegy 40 oldalon (oldalaként 5-5 egészség-témájú írással). És folyamatosan frissülnek, így, amikor bejött a covid, én arról is itt olvasgattam főleg. A sikeresen történő egészségesnek maradáshoz mindenki figyelmébe tehát: www. prevenciopatika.hu.