Mennyibe kerül egy székhelyszolgáltatás?

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás díja
székhelyszolgáltatás díja

Amíg bele nem vágtam a kis vállalkozásomba, addig nem tudtam, hogy a székhely milyen feladatokkal jár. Úgy gondoltam, hogy egyéni vállalkozóként a saját otthonomat bejelentem székhelynek és ezzel meg is vagyok. Azonban idővel rá kellett jönnöm, hogy ez ennél sokkal összetettebb.

Ahogy egyre jobban kezdtem magam beleásni a vállalkozás minden részletébe, akkor jöttem rá, hogy ez ugyan nem olyan bonyolult, de mégis figyelni kell jó pár dologra. Amikor az egyéni vállalkozás minden részletét megismertem, akkor utána el is döntöttem, hogy a székhely ügyeivel én még pluszban nem szeretnék foglalkozni.

Ekkor jött a kérdés, hogy kire tudnám ezt a feladatot átruházni. Szerencsére az interneten rátaláltam a Székhelyszolgáltatás csapatára, akik pont ezzel foglalkoznak.

A Székhelyszolgáltatás minden olyan feladatot átvállal tőled, ami a székhellyel kapcsolatos. Például, ha megbízod őket, akkor nem kell többé a postai küldeményekkel sem foglalkoznod. Meghatalmazással minden levelet és csomagot átvehetnek helyetted. Ezeket a leveleket, mivel nagyon fontosak is lehetnek, ezért még aznap szkennelve e-mailen elküldik neked. A csomagokat pedig összegyűjtik és a következő hónap elején elküldik az általad megadott címre.

Ha igénybe veszed a Székhelyszolgáltatás székhelyét, akkor többé nem kell adminisztrációt fenntartatanod és irodát sem kell bérelned. Havonta egyszer lehetőséged nyílik ingyenesen igénybe venni egy tárgyalót a székhelyen. Ez akkor lehet nagyszerű lehetőség, ha egyébként nincs szükséged egy irodára, ahová minden nap bejársz, de néha jól jönne egy tárgyaló, ahol a megbeszéléseket egyszerűbben le tudjátok bonyolítani.

Ezek mellett szerintem még nagy előnyük, hogy a hatósági intézkedések nem az otthonodban fognak történni, ha nem otthonra jelented be a székhelyedet. Ebben az esetben minden ilyen intézkedés a székhelyen történik. Így, nem kell a családod nyugalmát sem megzavarnod egy-egy ilyen eset alkalmával.

Ezek szerintem mind olyan dolgok, amikkel ha nem neked kell foglalkoznod, akkor nagyon meg tudja könnyíteni az életedet vállalkozóként. Ha felszeretnél szabadítani egy kis időt magadnak és fontosabb dolgokkal foglalkozni, akkor a Székhelyszolgáltatás szolgáltatását érdemes lehet igénybe venni.

Miért őket válaszd?

Már több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek, ezért a székhely ügyeit profin tudják kezelni. Nagy szakmai tudással is rendelkeznek ezen a területen, ezért akármilyen problémával is találják szembe magukat, mindig gyorsan megtalálják a megoldást. Ebben az is a segítségükre van, hogy szoros kapcsolatban állnak ügyvédi irodákkal. Ennek köszönhetően, minden helyzetben a törvényeknek megfelelően járnak el. Ami még szintén fontos, hogy a Bisnode által minősítve van a cég, ezért pénzügyileg is stabilok.

Mennyi a székhelyszolgáltatás díja?

A székhelyszolgáltatás díja több mindentől is függ. Több csomagajánlat közül is tudsz választani annak függvényében, hogy milyen szolgáltatásokat szeretnél igénybe venni tőlük. Illetve az sem mindegy, hogy Budapesten vagy Újlengyel területén szeretnél székhelyet a vállalkozásodnak. A székhelyszolgáltatás díjáról részletesen a Székhelyszolgáltatás honlapján tudsz tájékozódni.

Megtetszett a székhelyszolgáltatás és elgondolkoztál rajta, hogy lehet Neked is ez lenne a legjobb megoldás?

Akkor nem kell mást tenned, mint a Székhelyszolgáltatás honlapján tájékozódni a részletekről és a lehetőségeidről. Ha ezzel meg vagy, akkor pedig már csak fel kell venni velük a kapcsolatot, hogy teljesen személyre tudjátok szabni a szolgáltatást.

Válaszd a Székhelyszolgáltatást, ha nem szeretnél többet a székhelyed ügyivel foglalkozni és szívesen rábíznád ezt olyan szakemberekre, akiknek nagy tapasztalatuk van már ezen a területen.