Te ismersz SOS vízszerelő céget?

Szponzorált tartalom

SOS vízszerelő
SOS vízszerelő

Egy szálláshelyen sajnos, valljuk be, szinte mindig elromlik valami, hiszen sokkal több felszereltséggel rendelkezik, mint egy átlagos lakóépület… A szüleim vendéglője sincs másként, mert hát, ami elromolhat, az el is romlik, folyamatosan gond van valahol: hol itt, hol ott, de igazából nem nagyon telt el úgy hét, hogy valamilyen szerelőnek ne kellett volna kijönnie. No persze az sem segíti az alapból komplikált helyzetet, hogy gyakorlatilag lehetetlen küldetésnek éreztük normális szakembereket találni a munkákra; és igazából minden problémához mindig mást kellett hívni, hiszen egy vízszerelő nem tud feltétlenül megfelelően megszerelni egy gázkazánt… óh, és persze ki ne felejtsem: elképesztően sok a kókler, akikbe annak idején mi is rendre belefutottunk, csakhogy a valóban hozzáértőknél szinte lehetetlen, hogy normális határidőn belül kijöjjenek; ez pedig elég erős anyagi kieséssel jár gyakran nekünk is. A legtöbb problémánk a vízzel volt – de csak addig, amíg egy barátunknak köszönhetően nem találtunk egy sos vízszerelő céget, akikben azóta maximálisan megbízunk és nem is vagyunk hajlandóak váltani – bár mióta ők jönnek ki hozzánk, jelentősen ritkábban kell sos vízszerelőért kiáltanunk.

Eddig bármilyen vízszerelési problémát pillanatok alatt megoldottak, és sürgős esetben gyakorlatilag már egy órán belül kint is voltak, ami számunkra vendéglátással foglalkozókként különösen fontos volt. Foglalkoznak duguláselhárítással, csatornázással; tisztítanak, karbantartanak, telepítenek szennyvízcsatornákat, profiljukba tartozik a lefolyótisztítás. Azonnali segítséget nyújtanak akkor is, ha éppen csőtörésről van szó, sőt mi több, az ismerősünknél voltak már csatornakamerázáson is, hogy felmérjék a szennyvízcsövek állapotát és megnézzék, van- e valami gond; nálunk pedig tisztítottak már csatornát is. Amiben szintén nagy segítségére lehetnek az embernek és nálunk is mentettek már nagyjából életet, az a fürdőszobafelújítás: ez egy tényleg nagy és átfogó projekt az esetek többségében, és egy rossz „szakember” még ezen is jelentősen nehezíthet, azt gondolom, hogy abszolút nem éri meg ezen spórolni és kóklerhez fordulni. Természetesen foglalkoznak vízórák szerelésével is és kerti csapokkal is.

Ami pedig még bárhol kardinális kérdés lehet, az a toalett kérdése – bármely háztartásban, hiszen itt is rengeteg helyen kerülhet sor meghibásodásra. A https://vizgazfutesszerelo24.hu/-nál ez sem jelent akadályt: szerelnek, bekötnek, cserélnek, csészét, tartályt egyaránt; az sem gond, ha darálós WC-ről van éppen szó, ők biztosan megoldják, legyen szó bármilyen bonyolult problémáról!

Ugyan nem gondolunk rá túl sokszor, de a kádaknál is szükség lehet különböző munkálatok elvégzésére – talán ezekkel van a legritkábban probléma, viszont már a beszerelésnél is merülhetnek fel nehezebb szituációk. Az akrilkádakat például mindig érdemes szakértő segítségével berakni a helyükre, mert nagyon sérülékenyek, érzékenyek a különféle mechanikai behatásokra, így csúnyán meg tudnak sérülni, ha nem szakszerűen mozgatják. Vállalják a felújításukat is, de nem csupán az akril kádakét, hanem a fémekét és műanyagokét is – ez sokszor olcsóbb, mint újat venni, ha pedig javítható, miért akarnánk nagy összegeket újra költeni? No és ha már fürdőszoba, egy fontos, könnyen meghibásodó szegmens: a csaptelep és mosdó… természetesen ezek javítását, szerelését is vállalják, hiszen ez egy tényleg központi eleme a háztartásnak. Nem okoz gondot a csaptelep cseréje és javítása, a csöpögő csapok pedig pláne nem; de még a mosogatók bekötését is vállalják, hogyha éppen arra van szükség.

Ahogy látható, a repertoárjuk tényleg nagyon széles, és ha valakinek szüksége van segítségre, biztosan számíthat rájuk anélkül, hogy bármi miatt aggódnia kellene.