Tök jó csapatépítés programot talált a kollégám!

Szponzorált tartalom

csapatépítő
csapatépítő

Sok jó csapatépítésen voltam már, és van elég tapasztalatom abban, hogy meg tudjam mondani, melyik a jó hely. Elég csak megnézni a programokat és a lehetőségeket, mások véleményeit, és máris tudom, hogy megéri-e elmenni vagy sem.

Nemrég egy kollégám a https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ oldalt mutatta nekem, ami szerintem elég jónak ígérkezik.

Őt bízták meg azzal, hogy keressen cégeket, akik csapatépítők lebonyolításéval foglalkoznak, és ezt találta többek között. Nekem egyből elnyerte a tetszésemet.

Az oldalon nagyon összeszedetten vannak listázva a programok, átlátható, könnyen meg lehet nézni, hogy mivel is foglalkozik maga a cég. Már az oldalra lépve kiderül, hogy rendezvényszervezéssel és vitorlásokkal foglalkoznak.

A https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ oldalon meg lehet nézni, hogy milyen programokból lehet választani. Itt szakértő személyzet segít abban a cégeknek, hogy egy fergeteges csapatépítőt rakjanak össze, amit mindenki élvezni fog.

Nagyon jó véleményeket olvastam a BalatonPRO cégről, akik már kapcsolatba kerültek velük valamilyen rendezvény vagy csak hajóbérlés kapcsán, mind nagyon meg vannak elégedve velük.

Eleve nagyon jó az elhelyezkedésük, hiszen a Balaton fővárosában, Siófokon található helyileg a cég. A Balatonon az egyik legfelkapottabb kikapcsolódási forma a vitorlázás. A cégnél van lehetőség vitorlást bérelni kapitánnyal együtt, de ha valakinek van jogosítványa a hajóra, akkor magának is bérelhet.

Nagyon kedvezőek itt az árak, magán és üzleti rendezvények, illetve hajóbérlés terén is.

A csapatépítő, amit a kollégám nézett, nagyon ígéretesnek tűnt. Az egész reggelivel indul, aztán csapatokra szednek szét minket, és kezdetét veszi a vitorlázás. Aki már ült vitorláson, az tudja, hogy nem egyszerű irányítani és tényleg kell a csapatmunka, ha jól szeretnénk haladni vele.

A sok gyakorlás és egy kiadós ebéd után pedig a dolgok igazán vicces része következik, ugyanis a vitorlás tudásunkat és az ügyességünket latba vetve megküzdhetünk a leggyorsabb címért egy kis házi verseny keretein belül.

Én versengő típus vagyok, ezért nagyon örülök neki, hogy így is összemérhetjük majd a tudásunkat.

Még nem vagyunk benne biztosak, hogy hol lesz a csapatépítőnk, de én biztosan a https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/-re fogok szavazni, mert nagyon tetszik a programjuk, és a cég is nagyon szimpatikus nekem.