A modern technológia és az online nyomtatókellék áruház.

Szponzorált tartalom

nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron
nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron

Noha sosem érzem magam sem elég olvasottnak, sem teljesen tájékozottnak, naprakésznek az irodalmi szcénában, lehetőségeimhez mérten figyelemmel kísérem az irodalmi élet eseményeit – azon belül is kifejezetten a hazai történéseket. Üdvözlök minden olyan tevékenységet és kezdeményezést, amely az irodalom népszerűsítése köré szerveződik – akár a tinédzserek, akár a fiatal felnőttek vagy a felnőtt korosztály megcélzásáról van szó.

 

Bejegyzésem aktualitását, érvényességét azonban meglátásom szerint elsősorban azok a vészjósló hangok adják, amik azzal kapcsolatos aggodalmukat fejezik ki, hogy a mai fiatalok és a fiatal felnőttek nem olvasnak könyveket, nem jut el hozzájuk a kultúra, szabadidős tevékenységeiket abszolút eluralta az internet és a közösségi média, ami nem közvetít sem kultúrát, sem valódi értéket – mondják. Noha vélek némi igazságot felfedezni a sorok között, szeretnék arra rácáfolni, hogy a social media élvezete pusztán időrabló tevékenység, az ott feltűnő személyiségek pedig nem tudnak hasznos, akár edukatív jellegű tartalommal szolgálni.

Erről anyukámat is meg kellett győznöm anno, aki teljességgel ellenezte az online kapcsolattartást és az egész virtuális világot – de még a számítógépet is! Azóta egészen belerázódott a használatába, és a számára fontos dolgokat nagyszerűen tudja ilyen módon intézni.

 

Az egyik webshopot, ahonnan a megbízhatóság és a gyors szállítási idő miatt sokszor rendel, szintén az én információimnak köszönhetően ismerte meg – ez az oldal nem más, mint a nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron. Ez egy nyomtatókellékekkel foglalkozó cég, akiknél kizárólag online rendeléssel tudunk vásárolni. Ha megnyitjuk az előbbi linket, akkor láthatjuk, hogy arra az oldalra jutottunk, ahol a Nyomtatóalkatrész.hu Kft. által forgalmazott Epson tintapatronok között válogathatunk, mégpedig a nyomtatónk pontos típusa alapján. Kezdetnek ott van a B sorozat, amiből 7 különböző típushoz kínálnak eszközöket. Utána következik a sorban a ColorWorks, a Discproducer és az EcoTank sorozat – ez utóbbi kínálja a legtöbb variációt. Akkor sem kell kétségbe esnünk, ha a Picturemate sorozat egyik típusát birtokoljuk, ugyanis 4 altípushoz is találunk náluk kellékeket. A Stylus sorozatok egészen hatalmas szeletét alkotják a nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron tintapatronoknak – a ‘sima’ Stylus, a Color, a CX, az Office, a Photo (egészen elképesztő számban, közel 90 nyomtató altípussal), a Pro és az SX sorozat nyomtatóinak tulajdonosaként egyaránt sikeres vásárlást tudunk lebonyolítani.

 

De mit találhatunk az Epson patronokon felül? Tintapatronokat még olyan márkáktól vásárolhatunk az oldalon, mint a Philips (öt különböző nyomtatósorozat altípusaihoz), a Canon (itt az imagePROGRAF és a Pixma altípusai fordulnak elő a legnagyobb mennyiségben), a HP (az egyik legnagyobb lefedettséggel az összes márka közül), valamint végül – de nem utolsó sorban – a Lexmark.

 

Az egyéb lézerkellékek szintén fontos részei az árukészletnek. Ez alatt a menüpont alatt főként dobokat forgalmaznak (gyári és utángyártott termékeket is), de olyan nyomtatóba való kellékeket is, mint a képalkotó henger, a képtovábbító készlet, a tűzőkapocs, a tisztító vagy karbantartó készlet, valamint a beégetőegység. Ezeken felül két további menüpont alatt a festékszalagokat és a faxfilmeket, illetve a papírokat, fotópapírokat találhatjuk meg.

 

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi, az alábbi két lehetőség áll a vásárlók rendelkezésére: a csomagot lehet házhoz is rendelni, valamint egy tetszőlegesen kiválasztott csomagpontra is. Mindkét szállítási mód a visszavonásig ingyenes a Nyomtatóalkatrészek.hu Kft.-nél. A másik motiváló tényező a rendelésre az, hogy a termékek árán is jócskán spórolhatunk: ha nem kizárólag egyetlen árucikket pakolunk a kosarunkba, úgy már egyből jogosultak is vagyunk mennyiségi kedvezmény igénybevételére. Mindez azt jelenti, hogy akár kettő, akár három vagy annál több terméket vásárolunk egyszerre, alacsonyabb áron tudjuk elérni őket – ez pedig akkor is érvényes, ha különböző nyomtatókellékeket vásárolunk, nem szükséges ugyanabból a terméktípusból betárazni.

 

A Nyomtatoalkatresz.hu-ról tehát olyannyira egyszerű és gördülékeny a rendelés, hogy még anyukám is játszi könnyedséggel viszi végig a folyamatot! Ha széles kínálatot, jó árakat és villámgyors szállítást szeretnétek, náluk megtaláljátok! Próbáljátok ki, nem fogjátok megbánni.