Az autóápoláshoz elengedhetetlen a vízlehúzó.

Szponzorált tartalom

Sonax autóápolási termékek | Olajwebshop.hu - kenőanyag megbízható forrásból
Sonax autóápolási termékek | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból

Akinek van autója, bizonyosan jól ismeri a német Sonax márkát, ami az autóápolás területén piacvezető gyártónak számít. Azt gondolom, hogy az autóápolás egyik elengedhetetlen eszköze a vízlehúzó. Még évekkel ezelőtt beszereztem egy Sonax vízlehúzót, ami rendkívül jó szolgálatot tett nálam. Azonban nem olyan rég jött a felismerés, hogy elhagytam ezt a vízlehúzót, így azonnal nyomozásba kezdtem, hogy hol kaphatok ismét egy ugyanolyan vagy hasonló terméket. Ennek a nyomozásnak az eredményeként találtam meg az olajwebshop.hu oldalt, ahol rengeteg Sonax termék közül lehet választani. Nagy örömömre az általam keresett vízlehúzó is szerepel közöttük.

 

Sonax autóápolási termékek | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból

 

A Sonax vízlehúzó éle szilikonból készült, ami kellően rugalmas ahhoz, hogy könnyedén és karcmentesen le lehessen húzni vele a vizet az autóról. Bár az autóápolásnál a mikroszálas kendők is igen jó szolgálatot tesznek, azonban elég drágák ahhoz, hogy rendszeresen mikroszálas kendőket használjunk az autó szárazra törléséhez. Egy szilikonos vízlehúzó sokkal jobban megéri, hiszen sokkal tartósabb, és akár évekig jó szolgálatot nyújthat. Kiegészítésként persze mindig van nálam mikroszálas kendő is, amit szintén meg lehet találni a Sonax autóápolási termékek | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból weboldalon, ahol további hasznos tisztítószer közül is lehet választani. A gyorsabb és cseppmentesebb száradás érdekében megéri vízlehúzót és mikroszálas kendőt is használni.

 

Nem csak az autó külsejének tisztán tartásához találtam itt termékeket, a kínálatban szerepel több különböző spray és hab, amikkel az autó belsejét lehet ápolni. Jó szolgálatot tesznek a káprit tisztító és bőrápoló sprayk, amikkel alaposan ki lehet tisztítani az üléseket, kárpitokat, szőnyegeket, és huzatokat. Nem csak a tisztító hatásuk miatt érdemes ezeket használni, hanem a szagtalanító hatásuk miatt is. Bármilyen szagot semlegesítenek, és végül csak a friss illat marad meg a takarítás után.

 

A műszerfalápolóval az autó belsejében lévő műanyag felületeket lehet ápolni és tisztítani. A műszerfalápoló portaszító hatásának köszönhetően tovább maradnak tiszták a felületek.

 

Nagyon megörültem annak, hogy az olajwebshop kínálatában megtaláltam a vízlehúzót, ráadásul igen kedvező áron kínálják. A nagy nézelődésben végül én mikroszálas törlőkendőt és egy kárpit tisztító sprayt is bedobtam a kosárba. Kenőanyagban is gondolkodom, de az már túlmutat az én autókkal kapcsolatos tudásomon, így arra gondoltam, hogy majd szakértő segítséget kérek tőlük ebben a témában.

 

Mivel itt a közelemben, Újbudán van egy szaküzletük, így végül az oldalon csak leadtam a megrendelést, és a szállítási módnál az ingyenes személyes átvételt választottam. A rendelés leadását követően a rendelés állapotáról folyamatosan tájékoztattak e-mailben és rövid időn belül már jött is az üzenet, hogy átvehetem a rendelést az újbudai szaküzletekben.

 

A megrendelés véglegesítése előtt olvastam, hogy a hírlevél feliratkozással különböző kedvezményekhez lehet hozzájutni. A leírás szerint minden levél legalább kettő kedvezményt tartalmaz. Legfeljebb havi egy levélről van szó, azt gondolom, hogy ennyit elbír a postaládám, és ha még olyan kedvezményt is kapok, ami épp kapóra jön, akkor még jól is fogok járni.

 

Személyes átvétel esetén a fizetés a helyszínen, vagyis az üzletben történik, így az oldalon leadott rendeléskor még nem kellett fizetnem, csak mikor bementem az üzletbe és át akartam venni a csomagot a boltban kellett kifizetnem a megrendelt termékeket. Fizetéskor jelezték nekem, hogy lehetőség van készpénzzel és bankkártyával is fizetni, és persze akár érintésmentesen is.

 

Nekem nagyon megérte betérni az Olajwebshop szaküzletébe, a termékek átvétele közben sok hasznos tanácsot kaptam az eladótól, amit biztos, hogy meg fogok fogadni.